Швидкість і маневреність не відповідають сучасному розумінню законів фізики: Пентагон підтвердив справжність відео з НЛО біля кораблів ВМС США

НЛО в небіБіля прибережного міста Сан-Дієго в штаті Каліфорнія (США) 15 липня 2019 року зняли непізнаний літаючий об'єкт. У Пентагоні підтвердили, що кадри були зроблені американськими військово-морськими силами й надалі будуть вивчатися.

Як пише NBC News, ролик у мережу злив режисер-документаліст Джеремі Корбелла. На записові видно, як об'єкт переміщався в повітрі в різні боки, а потім зник поруч із військовим кораблем "Омаха".

На думку Корбелла, НЛО сховалося у воді. У Міністерстві оборони США зазначили, що кадри будуть досконально вивчені Цільовою групою Пентагону з непізнаних повітряних явищ.

Що конкретно зображено на відео, американські військові пояснити поки не можуть.

Об'єкт раптово зник

Зазначимо, що під час телешоу The Late Late Show колишній президент США Барак Обама підтвердив, що американські військові дійсно спостерігали в небі об'єкти, швидкість і маневреність яких не піддаються раціональному поясненню. Політик підкреслив, що подібні явища вимагають вивчення, передає La Repubblica.

"Є записи об'єктів в небі, і ми точно не знаємо, що це таке. Як вони рухаються, їхня траєкторія... жодних з'ясовних закономірностей. Люди досі ставляться до цього серйозно й намагаються зрозуміти, що це таке. Але мені сьогодні немає про що розповісти", – заявив експрезидент.

Я

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...