Швидко "відвоювалась": На фронті ліквідовано першу росіянку-зечку з багатим кримінальним минулим

Зафіксовано перший випадок смерті на війні проти України російської ув'язненої. Жінку було завербовано до окупаційної армії РФ у травні 2024 року з російської колонії, де вона відбувала тюремне ув'язнення. Про ліквідацію військової-зечки розповіли регіональні ленінградські ЗМІ, передають Патріоти України.

37-річна Олена Пимоненкова мала багате кримінальне минуле. Жінка була засуджена не менше 6 разів, зокрема, за крадіжки та погрози вбивством. З її колонії близько 60 жінок виявили бажання воювати проти України, але відібрано лише 10.

У російській армії Пимоненкова отримала посаду "стрільця-санітарки". Проте вона швидко відвоювалася. Наприкінці серпня сім'ї повідомили, що жінка померла, потрапивши під машину у Білгородській області. Родичі не вірять у цю версію. За їхніми даними, напередодні смерті Пимоненкової їм дзвонив невідомий агресивний чоловік і погрожував «відучити від шкідливих звичок» Олену.

Готуйте ковдри! Синоптикиня пояснила, коли в Україну прийде справжня осінь

неділя, 29 вересень 2024, 12:45

Наприкінці вересня в Україні триває метеорологічне літо. Денна температура в окремих регіонах може сягати +28 градусів, і здається, що осінь прийде ще нескоро. Але насправді погода в Україні може суттєво змінитись уже за кілька днів. Першими осінь зуст...

В Україні перерахують пенсії: Коли введуть бали і до чого це призведе

неділя, 29 вересень 2024, 11:30

В Україні пенсійні виплати планують перевести в бали. Схожа система працює в Литві і ще низці інших країн. Деталі пенсійної реформи зараз не розголошують, в уряді все ще сподіваються досягти згоди на проведення змін і серед партнерів, і в парламенті, ...