Сяде надовго: Росіянин намагався ввезти в Україну автоматичну вогнепальну зброю, сховавши її у дитячих іграшках (фотофакти)

Служба безпеки України викрила у Закарпатській області громадянина РФ, який намагався ввезти до країни вогнепальну зброю. Як повідомляється, щоб приховати контрабанду, росіянин вирішив заховати її серед дитячих іграшок, , зазначають Патріоти України.

"При проходженні митного контролю у мікроавтобусі серед особистих речей чоловіка правоохоронці виявили два пістолети-кулемети марки CZ SCORPION EVO 3S1 9×21", – йдеться у повідомленні.

Наразі зловмисника затримано. Стосовно нього розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 201 КК України (від трьох до семи років).

Звідки саме слідував росіянин, не уточнюється.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...