"Сільпо" роздасть українцям по 6600 грн на продукти: Хто так як може отримати ваучер

Мережа супермаркетів "Сільпо" із 7 березня почне видавати українцям продуктові ваучери на суму 6600 гривень. Стало відомо, хто саме зможе отримати безкоштовні сертифікати, передають Патріоти України

Послуга почне працювати на Закарпатті. Вже із завтрашнього дня переселенці, які тимчасово проживають у цьому регіоні, зможуть отримати ваучери "Сільпо" на придбання необхідних товарів у цій мережі супермаркетів.

Ваучерна програма розрахована на три місяці, протягом яких щомісяця на одну особу можна витратити 2200 грн.

Однак отримати ваучери для придбання товарів у "Сільпо" зможуть отримати не всі переселенці, а лише інваліди 1 та 2 групи, зареєстровані в Ужгороді.

У міській раді пояснили, що ваучери видаватимуться переселенцям лише після попередньої реєстрації у ЦНАПі. Реєстрація розпочнеться вже у понеділок, 6 березня, за попереднім записом за телефоном 38 050 555 81 08, і триватиме тиждень.

Видача ваучерів розпочнеться з 7 березня. Одержувачу при собі потрібно мати документ, що підтверджує його інвалідність та статус ВПО.

Ваучери видаватиме Закарпатська обласна організація Товариства Червоного Хреста України за підтримки Австрійського Червоного Хреста та фінансування Austrian Development Cooperation у співпраці з Ужгородською міською радою.

Нагадаємо, що у лютому мережа супермаркетів "Сільпо" підтримувала українців у різних регіонах. Продуктові ваучери на 3000 грн видавали жителям Херсона. Витратити їх на продукти можна було протягом двох місяців.

Також продуктові сертифікати дісталися жителям Полтавщини. Зокрема, ваучери від "Сільпо" отримали особи з інвалідністю 1 групи та батьки-одинаки з дітьми, які мають інвалідність.

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...