Сімейні "справи" чи "зачистка"? У Росії загадково загинули начальник відділу "Роскосмосу" і його брат

Начальника відділу "Роскосмосу" Сергія Хайкіна та його брата Івана 6 cічня знайшли мертвими під Москвою (Росія), передають Патріоти України.

Як написало "Рен ТВ", трагедія трапилася в селищі Біокомбінату під містом Щелково. На місці події знайшли рушницю. За однією з версій, загибелі чоловіків передував конфлікт.

Видання kp.ru уточнило, що тіло начальника відділу "Роскосмосу" було виявлено в квартирі будинку з вогнепальним пораненням. Поруч лежав труп його молодшого брата.

За версією джерела видання, жодної сварки між чоловіками не було, але 31-річний Іван вистрілив в голову 36-річного брата, а потім наклав на себе руки. Тіла знайшла матір загиблих, слідів боротьби, а також будь-яких записок на місці не було виявлено. Відомо, що старший з братів хворів пневмонією.

Правоохоронці вже оглянули місце події, вилучили зброю, упаковку патронів. Були призначені необхідні експертизи, розпочато кримінальну справу.

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...

Трагедія сталася під час ремонту: На Вінниччині під завалами ґрунту загинув чоловік (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:17

На Вінниччині стався зсув ґрунту: рятувальники дістали з-під завалу загиблого чоловіка. Про це у вівторок, 23 квітня. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передають Патріоти України. "За попередніми даними, під час проведення робіт з ремонту кана...