Сім'я Алена Делона не виконала останнє бажання актора: Що сталось

Французький актор Ален Делон, який помер 18 серпня у віці 88 років, хотів, щоб його 10-річний пес Лубо був похований разом з ним, але родина відмовилася присипляти тварину. Про це повідомляє Sky News, передають Патріоти України.

Сім'я Алена Делона відхилила бажання французького актора, який хотів, щоб його 10-річний домашній улюбленець, бельгійська вівчарка малінуа Лубо був похований разом із ним. Після обурення активістів родина актора підтвердила, що Лубо не вбиватимуть.

Французький благодійний фонд Brigitte Bardot зазначив, що сім'я Делона підтвердила, що родичі подбають про Лубо, уточнивши: "У нього є дім і сім'я".

Французьке товариство захисту тварин від жорстокого поводження погодилося прийняти собаку. "Життя тварини не повинно бути зумовлене життям людини", - додали вони.

Раніше Делон розповідав ЗМІ, що він побудував собаче кладовище, на якому поховані останки щонайменше 35 домашніх тварин.

Про Лубо він казав для Paris Match у 2018 році: "Це мій собака наприкінці життя… Я люблю його як дитину. У моєму житті було 50 собак, але з цим у мене особливі стосунки. Він сумує за мною, коли мене немає. Якщо я помру раніше за нього, я попрошу ветеринара забрати нас разом. Він приспить його в мене на руках. Я краще зроблю це, ніж знатиму, що він помре на моїй могилі від страждань".

Відкртився? Закарпатський ТЦК прокоментував інформацію про обшуки в хустського воєнкома

четвер, 22 серпень 2024, 23:45

Інформація про те, що до начальника Хустського районного територіального центру комплектування Василя Зубатова прийшли з обшуками, не відповідає дійсності. Про це йдеться в заяві Закарпатського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України. Пресслужб...

Побив секретаря міськради: Мер Ромнів отримав підозру (фото)

четвер, 22 серпень 2024, 22:29

Виконувач обов’язків керівника Сумської обласної прокуратури Олександр Коршун сьогодні повідомив про підозру очільнику однієї з територіальних громад Сумської області за фактом вчинення насильства щодо службової особи. За даними правоохоронців, 22 груд...