Сім'я отримала листівку через 100 років після відправлення - так сильно пошта ще не спізнювалася (фото)

Листівці, надісланій в липні 1920 року з Лондона в Норідж, знадобилося більше 100 років, щоб подолати відстань в 200 км. Про несподівану знахідку простий британської сім'ї розповіло видання Metro, передають Патріоти України.

Власники будинку в англійському місті Норідж розшукали внучата племінниця Єви Браун, щоб передати знайдену на килимку листівку. Картка із зображенням собору Св. Павла в Лондоні говорить: "Дорога Єва. Мені дуже шкода, що у мене не було часу відповісти на твій лист раніше, але ми будемо дуже раді тебе прийняти. Відправ листа, щоб сказати, коли тебе чекати. Любляча кузина Флоррі". За словами чоловіка, який знайшов загублене послання, він не впевнений, чи залишив його листоноша або хтось інший.

"Повна загадка, звідки це могло з'явитися, і дуже дивно знайти листівку на нашому килимку через 100 років після того, як вона була відправлена, - сказав він. - Мабуть, весь цей час забута листівка лежала в кутку сортувального центру в Норіджі, чекаючи, коли її виявлять. Однак ми дуже сподіваємося, що міс Єва Браун зуміла зустрітися зі своєю люблячою кузиною Флоррі, незважаючи на те, що не отримала листівку!"

Коли нащадки Єви Браун нарешті отримали листівку, її внучата племінниця Розі розповіла, що в 1920 році її двоюрідній бабусі було 9 років, і вона жила за вказаною адресою зі своїми батьками і дев'ятьма братами і сестрами. За іронією долі пізніше вона стала керівницею поштового відділення в Грейт-Пламстед, а потім разом з чоловіком відкрила магазин листівок і сувенірів.

Представники національного поштового оператора Великобританії Royal Mail заперечують, що могли на 100 років затримати відправку листівки. "Цілком ймовірно, що недавно хтось поклав її поштову скриньку. Сумнівно, що листівка загубилася або застрягла десь в сортувальному пункті. Royal Mail регулярно перевіряє всі свої пункти доставки і щодня очищає обробні машини. Як тільки відправлення потрапляє в поштову систему, воно буде доставлене за адресою, вказаною в листі", - заявили вони.

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...