Сім'я залишилась "голими та босими": У відомого ветерана АТО повністю згорів будинок

У ветерана війни на Донбасі і командира батальйону патрульної поліції в місті Біла Церква Василя Коряка згорів будинок. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України. Коряк підкреслив, що будинок не підпалили, він згорів у результаті короткого замикання в сараї, який стояв впритул до житлової будівлі.

“Напишу одразу сюди і всім. Будинок згорів, вчора ввечері, ми не спали ще. Замикання проводки в сараї (який був впритул до будинку), коли я вискочив, вже нічого не зміг зробити зі своїми трьома вогнегасниками. Не диверсія і не підпал, точно”, – йдеться в повідомленні.

За його словами, ніхто не постраждав, з дому вдалося винести документи, зброю і частину особистих речей. Також вдалося відігнати машини. Він із дружиною і дітьми зараз живе в сусідньому будинку у батьків.

“І я ніколи такого не робив, але тут прошу допомоги. 4149439311489847, Коряк Тетяна (мама)”, – додав ветеран АТО.

Про подію також написав друг Коряка, підписаний у Facebook як Мартін Брест, зазначивши, що речей у сім’ї залишилося небагато і допомога дуже потрібна.

“Я не знаю, що ще сказати. Потрібна допомога. Дуже потрібна. Приват 4149497869025843, Олег Болдирєв”, – йдеться в пості.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...