Сімпсони показали, яким буде 2021 рік, і люди моляться, щоб цього разу автори промахнулися

1 листопада на екрани вийшла 4 серія 32 сезону "Сімпсонів" з назвою "Будиночок жахів на дереві". У ній автори мультсеріалу показали апокаліпсис, який зруйнував місто Спрінгфілд у 2021 році. І все б нічого, от тільки фанам не смішно, всі ми знаємо, як "Сімпсони" вже неодноразово пророкували майбутнє, передають Патріоти України.

"Будиночок жахів на дереві" - хелловінський епізод серіалу, в якому жителі Спрінгфілда обирають нового президента США. За сюжетом Мардж закликає Гомера проголосувати, але він засинає в гамаку і пропускає вибори. "Та що може статися", - розводить він руками у відповідь на обурення дружини, але виявляється неправий.

Уже в наступних сценах глядачі бачать напівзруйнований і охоплений вогнем Спрінгфілд. Над містом проносяться вершники Апокаліпсису - Мор, Війна та Голод, а четвертий несе прапор "Будиночка жахів". Події нібито відбуваються у січні 2021 року.

"Вийшла нова серія "Сімпсонів", і там йдеться, що в січні 2021 року зійдуть чотири вершники Апокаліпсису... Ха-ха-ха, а я ще сподівалася..." - зазначили в Twitter.

"Ні, дякую. Ми пам'ятаємо, як обрали Трампа, і як з'явився коронавірус", - додали в коментарях. Деякі глядачі виявилися більш скептичними і нагадали, що "Сімпсони" неодноразово помилялися в своїх "прогнозах".

Джерело: Апостроф

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...