"Сюрприз" для зрадників України: Росіяни почали відправляти колаборнатів із окупованих територій у Сибір

Російські загарбники почали відправляти колаборантів із тимчасово окупованих територій Донеччини на навчання в Сибір. Аргументують це тим, що люди, які зрадили Батьківщині та стали на бік агресора, не мають відповідної освіти. Ворогу ж для розгортання мережі "адміністрацій" на ТОТ потрібні саме навчені кадри. На це вказав Центр національного спротиву, передають Патріоти України.

Там наголосили, що під час окупації українських міст і сіл державі-терористу не вдалося заручитися підтримкою більшості громадян України, які працювали в секторі державного та місцевого управління.

Ті ж українці, які зголосилися працювати на ворога, здебільшого не мають відповідної освіти або ж займали в цьому секторі найнижчі посади. Зважаючи на це, загарбникам довелося завозити "фахівців" із РФ.

А для колаборантів із тимчасово захоплених районів Донеччини російські куратори організували курси в Сибіру. Встановлено, що навчати так званих управлінців будуть аж у Красноярському краї РФ, зокрема в "інституті державного та муніципального управління".

"Це звична для РФ практика ще з часів СРСР – відправляти на навчання у досить віддалені від регіону проживання населені пункти. Так Кремль закладає передумови для подальшого витіснення колаборантів російськими "спеціалістами", а їх натомість відрядить у глиб російських територій для більш надійної асиміляції", – пояснив ЦНС.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...