"Сюрприз" на 9 травня: Українцям обіцяють 20 мільйонів винагороди за БПЛА на Красній площі

Співвласник Monobank Володимир Яценко оголосив премію українським виробникам, чий БПЛА долетить та приземлиться на Красній площі у Москві 9 травня, написав він у Facebook.

Яценко пояснив, що на таку думку його наштовхнули останні новини щодо підготовки Кремлем до традиційних "святкувань" на День перемоги в російській столиці і вагання Путіна щодо участі у них.

"Отже, я офіційно встановлюю премію українському виробнику БПЛА, чий літак, звісно за допомогою військових, долетить і приземлиться на Красній площі у Москві 9 травня. Сума премії становить на тепер 20 мільйонів гривень", - написав Яценко.

Він додав, що сума має бути справедливо розділена між виробником і військовими операторами, які вдало виконають завдання. "Щоб не було непорозумінь, на крилах повинно бути українське гасло, наприклад, "Слава Україні", "Героям Слава" тощо", - уточнив бізнесмен.

Педагогиню хочуть покарати за булінг: На Волині вчителька висипала пачку снеків на голову учениці

понеділок, 13 травень 2024, 22:42

На Волині у селищі Іваничі Володимирського району 13 травня в ліцеї №1 під час уроку вчителька висипала пачку снеків на голову учениці. Про це повідомило видання "Буг", передають Патріоти України. Як розповіли у поліції, батьки дівчинки не звертались д...

Пальне за "бронь": Представник ТЦК в Одесі вигадав хитру схему (фото)

понеділок, 13 травень 2024, 22:33

На Одещині викрили працівника одного з ТЦК, який за видачу довідки про відстрочку від мобілізації, вимагав у чоловіка 300 літрів пального або вартість зазначеного обсягу пального у грошовому еквіваленті. За відмову погрожував відправленням до зони бойо...