Сюрприз не для нервових: У Шостці посеред вулиці знайшли 3-метрового пітона (фото)

У Шостці на Сумщині жінка знайшла на вулиці мертвого пітона завдовжки понад три метри. Про це повідомляє поліція Сумської області, передають Патріоти України.

Жінка побачила біля сміттєвих баків велику змію і повідомила про це в поліцію. Прибувши на виклик, співробітники поліції зрозуміли, що плазун вже не живий. Сама ж заявниця стверджувала, що першими змію побачили підлітки, які й розповіли їй про свою знахідку.

Наразі поліцейські проводять перевірку, під час якої з’ясовують можливих власників плазуна та яким чином він опинився на вулиці.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...