Сюжет для фільму жахів: У Тернополі перехожі знайшли валізу з тілом жінки

Учора, 16 лютого, близько 17 год у Тернополі в центральному парку "Сопільче" перехожі виявили валізу, інформують Патріоти України.

Як повідомили в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, заглянувши всередину, вони побачили мертве тіло невідомої жінки. "Вона худої статури, віком 60-70 років", – уточнили правоохоронці.

Поліцейські просять відгукнутися усіх, кому щось відомо про зникнення жінки або хто був свідками, як валізу з тілом викинули у парку. Спочатку в поліції до свого повідомлення в Фейсбуці додали фото загиблої у валізі, однак в мережі це викликало обурення. Адже геть худа мертва жінка виглядала насправді страшно. Тернополяни в коментарях зауважували, що їх самих фото шокувало, а також додавали, що це можуть побачити діти. Відтак правоохоронці фото загиблої забрали.

Водночас після побаченого тернополяни в коментарях припускають, що пенсіонерку могли заморити голодом і власне це могло стати причиною її смерті. Відкрито кримінальне провадження за ст. 115 КК України (вбивство).

"Без проблем, друже": Ф'юрі після бою запропонував Усику провести спільну відпустку із сім'ями в Україні (відео)

неділя, 19 травень 2024, 20:30

Британський боксер Тайсон Ф'юрі, який у ніч на 19 травня програв бій за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі Олександрові Усику, запропонував українцю провести спільну відпустку із сім'ями в Україні й Великобританії. Відеозапис спілкува...

Родичів можуть шукати тижнями: У Канаді через дорожнечу поховання різко зросла кількість "непотрібних трупів"

неділя, 19 травень 2024, 19:43

У Канаді сталося "різке зростання" кількості покійних, яких ніхто не забирає з моргів. Про це йдеться в матеріалі Reuters, який опублікували 18 травня, передають Патріоти України. Тільки в самій густонаселеній канадській провінції Онтаріо, за даними її...