Сюжет для трилера: У Києві змія залізла в пральну машину в багатоповерхівці (фото)

Доволі часто моторошні історії про плазунів у цілком неочікуваних місцях домівки можна побачити в кіно чи у новинах Австралії. Однак полоскотати нерви вдалося невеличкій змії й мешканцям Києва, зазначають Патріоти України.

Там в одній із квартир на лівому березі столиці вона знайшла собі тепле місце прямісінько серед внутрішніх деталей пральної машини. Однак як саме вона туди дісталася та звідки проклала собі шлях – залишається загадкою.

Змія ховалася у пральній машинці

Тож власникам квартири, розташованої на проспекті Бажана, довелося діяти. Самотужки вони вирішили не діставати плазуна та не завдавати йому шкоди, а натомість звернулися за допомогою. "На проспекті Бажана з пральної машинки деблоковано змію, яка невідомим чином опинилася у квартирі", – повідомили зоозахисники.

Гостя невідомого виду

Щоб дістати незваного гостя зоорятувальникам довелося розібрати побутову техніку. З'ясувалося, що змійка була доволі маленькою та мала жовтувате забарвлення.

Команда порятунку тварин Києва не уточнила, до якого виду належав плазун, однак він за забарвленням дуже схожий на маїсового полоза. Це неотруйна змія родини вужеподібних, що мешкає в Північній Америці, що додає незвичності цій історії.

Дату незвичайного інциденту рятівники змії також не уточнили. Інформацію про цей випадок вони оприлюднили у звіті діяльності за період з 21 до 31 січня.

Під дописом українці дякують команді порятунку тварин, а також цікавляться, яким буде новенький дім смугастої змії. А також зізнаються, що цей випадок схожий на сюжет фільмів жахів, який може декому додати нової фобії.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...