Сюжет для трилеру: В Одесі в сміттєвій урні знайшли відрізану голову жінки (фото, відео)

В Одесі у сміттєвій урні знайшли голову жінки, у сусідніх баках були інші частини тіла. Поліція встановила, що вбитою є 60-річна мешканка Одесі, з якою розправився рідний син. Про це повідомили в поліції Одеської області, передають Патріоти України.

За даними слідства, 30 травня до поліції надійшло повідомлення про те, що свідки знайшли в сміттєвому контейнері голову жінки. Правоохоронці оглянули місце злочину та виявили у сусідніх урнах для сміття інші частини тіла.

Менше, ніж за добу, поліція розкрила моторошне вбивство. Виявилось, що покійною є 60-річна жителька Одеси, яку вбив рідний син. Слідство встановило, що між родичами стався конфлікт. Тоді 39-річний чоловік почав бити матір сокирою по голові, а коли вона впала - то душив її. Переконавшись, що мати мертва, підозрюваний у ванні розчленував її. Він розфасував частини тіла по пакетах та пішов додому. Наступного дня він повернувся на місце скоєння злочину, забрав згортки та розклав їх по смітниках на одній з сусідніх вулиць.

Поліція розслідує мотиви злочину та встановлює осудність підозрюваного.

Варто знати: Коли банк зобов'язаний повернути гроші, які зникли з рахунку

вівторок, 7 травень 2024, 6:49

В Україні більшість шахрайських схем відбувається з вини самої жертви. Шахраї за допомогою шкідливих лінків, обманюючи жертв, одержують банківські дані. При цьому банки не компенсують втрати, отримані внаслідок шахрайських дій. У деяких випадках таку к...

Відтермінована пенсія в Україні: Як збільшити розмір виплат і які нюанси треба знати

вівторок, 7 травень 2024, 6:22

За кожен рік роботи після строку виходу пенсія збільшується на 6%, тобто приблизно на 350 гривень на місяць, передають Патріоти України. . Як зазначили у ПФУ, кожна людина має право на вибір щодо отримання пенсії за віком. Вона може вирішити самостійн...