Сів у BlaBlaСar і зник: У Дніпрі оголосили в розшук 20-річного хлопця (фото)

У Дніпрі оголосили в розшук 20-річного Олександра Нетесу, який рано-вранці 18 лютого сів у машину, замовлену через додаток BlaBlaCar, і через 20 хвилин перестав виходити на зв'язок. Про це пише місцеве видання "Наше Місто". Сім'я хлопця після марних спроб додзвонитися йому звернулася в поліцію, передають Патріоти України.

За словами батька Нетеси, водій BlaBlaСar зателефонував юнакові за пів години до виїзду, той сів у машину біля торгового центру "Наша Правда" о 5:47. Точний час вдалося зафіксувати завдяки листуванню хлопця з дівчиною, пишуть журналісти. Попри те, що телефон перед виходом Нетеса зарядив повністю, він зник з мережі й більше не з'являвся, йдеться в повідомленні.

Куди прямував парубок, його рідні та близькі також не знають. Прикмети зниклого хлопця: на вигляд 20–25 років, волосся русяве, зріст близько 180–185 см. Був одягнений у сіру шапку, чорну куртку до колін, чорні джинси та чорні черевики. Особлива прикмета: татуювання майже по всьому тілі. Телефон для зв'язку з рідними Олександра +38 (066) 608-48-49.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...