"Сів у поїзд і поїхав": Футболіст "Чорноморця" втік з України через два тижні після підписання контракту через атаки РФ

Головний тренер "Чорноморця" Роман Григорчук розповів, що опорний півзахисник Джек Іпалібо залишив команду. 25-річний нігерієць 23 лютого перейшов до одеського клубу з грецької "Кіфісії" як вільний агент.

"Іпалібо не було сьогодні в заявці і на жаль ми вже його і не побачимо швидше за все, тому що він просто... Ну не знаю яке слово підібрати... Він просто зібрався і поїхав. Через обстріл? Думаю, що це причина. Причому ми з ним розмовляли десь день тому. А наступного дня мені просто сказали, що його вже немає. Він уже сів у поїзд і поїхав кудись..." – зазначив Роман Йосипович.

Наставник "Чорноморця" зізнався, що засмучений подіями.

"Бачите, ми дуже на нього розраховували. Чи здав він екіпірування? На рахунок цього не знаю, не питав. Дуже шкода, що він поїхав", - підсумував Григорчук.

"Злякався обстрілів". Футболіст "Чорноморця" втік з України через 2 тижні після підписання контракту

Зазначимо, що приїзда в Україну Іпалібо провів за "Кіфісію" 17 матчів у грецькій Суперлізі. Результативними діями не відзначився.

"Злякався обстрілів". Футболіст "Чорноморця" втік з України через 2 тижні після підписання контракту

Також нігерійський футболіст з 2016 по 2020 грав за команди В і С іспанського "Вільярреала", після чого виступав за норвезький "Стрьомгодсет".

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...