"С*ка, скільки людей має померти для того, щоб це дійшло": Руслан Сенічкін вилаявся матом у прямому ефірі (відео)

Ведучий "1+1" Руслан Сенічкін вилаявся у прямому ефірі, коментуючи необхідність перейменування вулиць у Києві, передають Патріоти України з посиланням на новий випуск "Сніданку з 1+1".

Так, Сєнічкін не стримався і емоційно висловився міцним словом щодо відсутності усвідомлення певних громадян, що країна-агресор не має бути у просторі нашоі краіни у будь-яких проявах.

Зокрема, ведучий обурений тим, що на початку повномасштабного вторгнення українці дискутували проти російського письменника Михайла Булгакова і закликали усунути його з публічного простору, а зараз цим питанням ніхто не опікується.

"Помітьте, як Булгакова почали дискутувати на початку повномасштабної і як зараз. Він зник з повістки дня, його немає. Ну там музеї хіба що, там на Андріївському узвозі є іноді пікетники, працівниці музея збираються, кажуть залишити. Але вже не кричать про пушкінське перейменування і вже не кричать про ці пам'ятки", - сказав Сенічкін. "С*ка, скільки людей має померти для того, щоб це дійшло", - емоційно висловився він.

Більшість студентів чоловічої статі втратила відстрочку від мобілізації

четвер, 15 серпень 2024, 0:13

Для відстрочки від мобілізації студент повинен навчатися на денній або дуальній формі. Його рівень освіти повинен бути вищим за отриманий попередній. Під час воєнного стану та загальної мобілізації в Україні вручити повістки можуть усім військовозобовʼ...

Заробітчанам на замітку: Скільки можна заробити в Польщі за місяць та де можна влаштуватися

середа, 14 серпень 2024, 22:30

Яка середня заробітна плата в Польщі, скільки та на яких вакансіях можуть заробити українці, передають Патріоти України. Переселенці з України, що тікають від війни, вибираючи країну прихистку, звертають увагу не лише на розмір соціальної допомоги, а й...