Скаліченому спортсмену курйоз зовсім не смішний: В Англії футболіст отримав важке ушкодження внаслідок того, що чхнув

Футбол дуже травматичний вид спорту. Однак іноді гравці отримують ушкодження буквально, що називається, на рівному місці, зазначають Патріоти України.

Так сталося з форвардом "Болтона", який виступає в англійській Лізі 1, Віктором Адебойеджо. Нігерійський гравець чхнув і пошкодив у результаті спину. Від сильного чиху у футболіста виникла травма хряща або м'язова.

"Віктор страждає від неприємної травми спини, яка виникла після того, як він чхнув - хочете вірте, хочете ні. Результати сканування мають надійти найближчим часом.

Усі пам'ятають його зіткнення з суперником у матчі з Чарльтоном, тоді все було гаразд. Але потім він досить сильно чхнув. Віктор - потужний хлопець, і навіть чхає він потужно.

Він відчув, як щось хруснуло між ребрами. Ми сподіваємося, що там справа в хрящі або в м'язовому пошкодженні.

Мені треба уважно подивитися на себе, коли мої гравці починають отримувати травми через чхання", - цитує головного тренера Болтона Іана Іватта The Bolton News.

"Ми б хотіли створити умови": Корнієнко пояснив, чим займеться "міністерство повернення українців"

субота, 7 вересень 2024, 10:59

"Міністерство повернення" працюватиме насамперед з тими українцями, які були змушені тимчасово виїхати з країни. Воно займатиметься покращенням умов їхнього життя, передають Патріоти України. Про це у коментарі YouTube-каналу РБК-Україна заявив перший ...

Є критичний фактор: В уряді розповіли, до якого опалювального сезону варто готуватися українцям

субота, 7 вересень 2024, 10:43

Україна пройде зиму в нормальному режимі електрозабезпечення за відсутності нових ударів РФ по енергетиці з тяжкими наслідками, прогнозує міністр енергетики Герман Галущенко, передають Патріоти України. «Якщо не буде ударів, які критично вплинуть на ен...