Скандал дня: Французи переплутали гімни Албанії і Андорри, а потім вибачились у Вірменії (відео)

Інцидент стався перед матчем відбору на Євро-2020 між збірними Франції та Албанії.

У Франції стався великий скандал. Перед матчем відбору на Євро-2020 між збірними Франції та Албанії на "Стад де Франс" для гостей включили неправильний гімн, передають Патріоти України.

Замість гімну Албанії зазвучав гімн Андорри. Албанці спочатку подумали, що включили "Марсельєзу". Перші ноти гімну Андорри дуже схожі на гімн Франції. Після цього зіграли і "Марсельєзу".

Тоді збірна Албанії відмовилася починати матч, поки не виконають правильний гімн. Через це зустріч затримали на 7 хвилин.

Правильний гімн все-таки зіграли. А диктор "Стад де Франс" попросив вибачення, але при цьому назвав Албанію Вірменією.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...