Скандал із залякуванням Супрун: Активісти впізнали серед переслідувачів у авто відомого екорейдера (фото)

Екс-міністр охорони здоров'я вважала, що всередині авто, окрім інших, сидів чоловік дуже схожий на колишнього депутата ВРУ Костянтина Яриніча від БПП.

До спроб залякати екс-міністра охорони здоров'я Уляну Супрун виявився причетним скандальний "екорейдер", глава комітету всеукраїнської ГО "Ліга юристів України" Павло Куфтирєв, повідомляють Патріоти України.

Так, днями Уляна Супрун заявила про спробу налякати її. "Увечері біля мого будинку невідомий чоловік зухвало намагався мене сфотографувати, пхаючи телефон мені обличчя. Він поводився дуже нахабно, немов хотів мене налякати", - написала вона в Facebook.

За її словами, після цього чоловік побіг і сховався в машину, яка виїхала з боку офісу глави політради партії ОПЗЖ Віктора Медведчука. Супрун також опублікувала фото авто і чоловіка.

Пізніше активісти впізнали авто, на якому зник чоловік - транспортний засіб Mercedes-Benz G 63 AMG належить депутату від ОПЗЖ Суто Мамояну, він внесений в декларацію Мамояна за 2019 рік, повідомив активіст і виконавчий директор організації ARC.ua Станіслав Грещішин.

Тепер стало відомо, хто був за кермом авто - цією людиною виявився Павло Куфтирєв. Саме він доручив своєму охоронцеві підійти і налякати Супрун, а коли їх почали фотографувати він забрав свого підопічного і поїхав.

Як відомо Куфтирєв неодноразово ставав героєм журналістських розслідувань - його ім'я фігурує в багатьох скандалах пов'язаних зі спробами рейдерських захоплень. ЗМІ пов'язують його з групою "Приват" і Михайлом Кіпперманом.

Джерело: Апостроф

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...