Скандал на Australian Open: Батько Новака Джоковича привітав російських фанів у футболках з буквою Z (відео)

Срджан Джокович, батько 21-разового переможця турнірів "Великого Шолома" Новака Джоковича, позував на відео з уболівальниками, які принесли на Australian Open прапори Росії і зображення Путіна, інформують Патріоти України.

Як повідомляє видання Daily Mail, інцидент стався після матчу Новака Джоковича проти Андрія Рубльова, який завершився перемогою серба в трьох сетах. Батько знаменитого тенісиста сфотографувався з чоловіком, на футболці якого було написано "де ми, там Росія" і зображена буква "Z".

Крім того, на відео потрапив фрагмент, в якому Срджан Джокович сказав "Хай живуть росіяни". Повідомляється, що організатори Відкритого чемпіонату Австралії вже звернулися до команди і сім'ї Новака Джоковича з вимогою утриматися від політичних висловлювань.

Видання The Guardian повідомляє, що поліція штату затримала чотирьох чоловіків у середу ввечері на території комплексу Мельбурн-парк, де проводиться турнір, через те, що ті скандували проросійські гасла, розмахуючи численними прапорами країни-терориста, в тому числі одним із зображенням Путіна.

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...