Скандал на Полтавщині: За побиття та зґвалтування підлітками хлопчика суд призначив... невеликий штраф

У Полтавській області у селищі Котельва на пляжі "Мусійка" троє підлітків побили 12-річного хлопчика після чого почали чинити сексуальне насильство. Про це розповіла Ярослава Скороход у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

Інцидент стався у середині червня, але мешканці громади дізнались про нього наприкінці серпня. У судовому реєстрі опубліковано результати судового розгляду цієї справи 7 серпня та 8 серпня. "Хлопчика зґвалтували палкою і зняли це на відео (відео неможливо дивитися без сліз, це ЖАХ). Точно відомо імена двох із трьох юнаків, які знущалися", - написала Скороход.

Одному з них 15 років, другому -14 років. Третій, вірогідно, є повнолітнім.

Судове засідання 7 серпня провели без участі матері потерпілого, бо її не повідомили. Про суд та винесення вироку кривдникам мати потерпілого дізналась лише в кінці серпня (і то завдяки розголосу). Батькам 14-ти та 15-річного підлітків суд присудив адмін штраф по 850 гривень", - розповіла жінка.

Скороход зазначила, що судили за статтею "хуліганство", а не за групове умисне нанесення тілесних ушкоджень та завдання моральної шкоди.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...