Скандал пішов на користь: Шварценеггер продав за шалені гроші наручний годинник, через який був затриманий в аеропорту Мюнхена

Легендарному акторові Арнольду Шварценеггеру вдалося продати свій дорогоцінний годинник Audemars Pigue, через який його затримали в аеропорту Мюнхена.

Як повідомляє puls24, під час кліматичного благодійного аукціону та вечері в готелі Stanglwirt в австрійському Кіцбюелі на прикрасі актор заробив 270 тисяч євро - це у понад 10 разів дорожче від початкової вартості, яку він оголошував на митниці.

Під час затримання актор оцінював годинник лише у 20 тисяч євро, але, схоже, ця скандальна подія підняла вартість прикраси.

Годинник був приватною власністю Шварценеггера, тим паче його виготовили спеціально на замовлення для актора. Особливий він тим, що на звороті зображено Шварценеггера в культовій позі з оголеним торсом та надписом "Arnold Classic", пише Bild.

Виручені кошти планують спрямувати на потреби "Кліматичної ініціативи Шварценеггера", яку щороку організовує "Австрійський всесвітній саміт" у травні у Відні, Австрії, на підтримку різних глобальних кліматичних проєктів.

Разом із годинником також розігрувався портрет Арнольда Шварценеггера від художника Хриштофа Палашке.

Усього під час аукціону було зароблено 1,31 млн євро. Залучені кошти планують витратити на проєкти з покращення клімату.


У Боярці декомунізували пам'ятник Павці Корчагіну (відео)

неділя, 8 вересень 2024, 6:20

Найбільш відома споруда містечка під Києвом, котра символізувала відомого на весь комуністичний світ героя автобіографічної книги Миколи Островського, поїхав у заслання. Відтепер пам'ятник знаходитиметься у Музеї монументального мистецтва тоталітарної ...

Критичний фактор? Вчені пояснили, як забруднене повітря і шум доріг впливають на здатність мати дітей

субота, 7 вересень 2024, 23:50

Тривалий вплив забрудненого повітря та шуму, спричинений транспортом, може підвищувати ризик безпліддя. Про це свідчить дослідження, опубліковане в журналі The BMJ, пише MedicalXpress, передають Патріоти України. Зокрема, забруднення повітря дрібними ч...