Скандал у Львові: Тренера, який зробив зауваження арбітру через російську мову, звільнили з команди

Клуб і Віталій Шумський розірвали контракт за згодою сторін.

Тренера Віталія Шумського, який став відомий на всю Україну після мовного скандалу на футбольному матчі "Львів"-"Колос", звільнили з команди. Про це повідомляє видання Footballua, передають Патріоти України.

Віталій Шумський потрапив у скандал під час матчу 15 туру чемпіона України з футболу "Львів"- "Колос". У тренера почалася перепалка з четвертим арбітром матчу, і він попросив звертатися до нього українською мовою. Головний арбітр у відповідь на це покарав тренера жовтою карткою.

"Чому за стільки років суддям не можна було оволодіти державною мовою? Значить, вони не хотіли. Отже, українська мова не їх рідна. Та й сама Україна не їх рідна держава, напевно. Я можу говорити російською, так само як українською. Вдома можу говорити, як хочу. Але в публічних місцях такого не може бути", - обурився Шумський після скандалу.

А вже через тиждень після події стало відомо, що виконуючий обов'язки головного тренера ПФК "Львів" залишив розташування команди. Зазначається, що клуб і Віталій Шумський розірвали контракт за згодою сторін. "Для мене відставка з поста головного тренера Львова дійсно стала несподіваною. Було прийнято рішення розірвати контракт з обопільної згоди сторін. Також команду покине мій помічник Тарас Мазур. Склалося враження, що рішення президентом клубу було прийнято ще до гри з "Динамо", - прокоментував свою відставку Шумський. Очікується, що новим головним тренером ФК "Львів" стане Анатолій Безсмертний.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...