Скандал з волонтерками та російським серіалом: "Слуга народу" написав на дівчат заяву в поліцію

За водія заступився депутат від «Слуги народу» Євген Брагар.

Скандал з водієм автобуса - любителем російських серіалів і дівчатами-волонтерами, які не хотіли дивитися кінопродукцію з РФ, отримав продовження, зазначають Патріоти України.

За водія заступився депутат від «Слуги народу» Євген Брагар. 31 січня нардеп перейшов від слів до справи - Брагар подав заяву в поліцію проти пасажирок автобуса. Депутат пропонує, щоб поліцейські перевірили волонтерок: чи не було в їх словах розпалювання національної ненависті і порушення статті 161 Кримінального кодексу.

Нардеп пояснив, що його зачепив вислів про те, що російська мова не повинна звучати в Україні. «Дане висловлювання є дискримінацією за мовною ознакою. Немає ніякого значення, яку саме мову дискримінують. При дискримінації української або будь-якої іншої мови реакція була б такою ж», - заявив Брагар.
Користувачі соцмереж зійшлися на думці, що депутат лукавить. На резонансні випадки, коли людей переслідували за українську мову, парламентарій ніяк не реагував.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...