Скандальна Ле Пен висловилася про членство України в НАТО і заявила, що спочатку треба звідти вигнати Туреччину

Глава французької ультраправої партії "Національне об’єднання" і одна з фаворитів президентських перегонів Марін Ле Пен вважає, що НАТО в його нинішньому вигляді не здатний приймати нових членів. Про це вона сказала в інтерв’ю польській газеті Rzeczpospolita, зазначають Патріоти України.

"Спочатку з нього потрібно випровадити Туреччину", - сказала Ле Пен відповідаючи на питання, чи має право Україна на вступ до НАТО. "Я також не думаю, що в нинішньому стані НАТО може прийняти будь-яку нову державу" - зазначила політик. Ле Пен також не думає, що накопичення російських військ біля кордону з Україною неминуче призведе до нового вторгнення.

"Я не думаю, що Путін піде на таку помилку. Але я також вважаю, що в цій справі, ЄС відіграв роль пожежника-піромана. Можна говорити що завгодно, але Україна належить до сфери впливу Росії. Намагаючись порушити цю сферу впливу, створюється напруга, страхи і досягається ситуація, свідками якої ми сьогодні. А ми всі повинні разом боротися з реальною загрозою, яка нависає над Європою: ісламізму" - заявила Марін Ле Пен.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...