Скандальна російська співачка заявила, що вважає себе військовозобов'язаною

Російська співачка Лоліта, яка народилася в Києві, зараз знаходиться в турі по РФ. Попри те, що її колеги на тлі новин про мобілізацію масово почали скасовувати свої концерти, сама співачка вважає своїм обов'язком виступати і дарувати людям музику. Свої концерти Лоліта порівняла з сеансом у психотерапевта, передають Патріоти України.

"Я не скасую жодного концерту, якщо на те не буде державної волі. Тому що вважаю роботу свою і своїх колег на кшталт роботи психотерапевта. Те, що я спостерігаю, це божевілля, божевілля у вигляді паніки. Саме паніка - найгірший порадник в будь-які часи. Паніка руйнує психіку", - сказала Лоліта в своєму блозі.

Вона каже, що дуже багато людей зараз потребують її виступів, так як у них підірвана психіка. "Тому в даному випадку, Вибачте, я вважаю себе військовозобов'язаною. І я зобов'язана робити ту роботу, яку не роблять психотерапевти", - додала пропагандистка.

Позиція Лоліти

Російська співачка з українським корінням підіграє пропаганді. Так, в липні цього року вона записала відеозвернення і згадала, як її маму в Києві нібито побив "націоналіст". Якщо вірити знаменитості, дана історія сталася шість років тому, але їй не надали розголосу, щоб не роздувати конфлікт.

Готуватися до гіршого? У Раді заявили, що відключень світла в Україні не уникнути

субота, 27 квітень 2024, 11:49

Росія ракетними ударами по український енергосистемі вивела з ладу 6000 МВт, а це означає, що в Україні доведеться повертатись до графіків обмеження електропостачання. Про це в етері "Еспресо" заявив народний депутат України Олексій Кучеренко, передают...

Не лише в ТЦК: Куди ще можна прийти з повісткою для звірки облікових даних

субота, 27 квітень 2024, 11:25

Українці, які отримали повістки для звірки облікових даних, можуть звернутися з ними не тільки до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Прийти з такою повісткою можна й до рекрутингових центрів, де триває набір до л...