Скандального експродюсера Wellboy помітили у Москві (фото)

Скандальний продюсер Юрій Бардаш, схоже, переїхав до Росії. З’явилася інформація, що прихильник "руского міра" прилетів до Москви із Тбілісі, повідомляють Патріоти України.

Сам експродюсер Wellboy про це ще не розповів, втім, відповідними фото з дуже схожим на нього чоловіком поділилися російські засоби масової пропаганди. Але враховуючи останні заяви Юри, це цілком може бути правдою.

Як зазначається в повідомленні, Юру заскочили в одному з московських кафе.

Зауважимо, до червня цього року Юрій Бардаш не оголошував публічно свою позицію щодо війни в Україні. Втім, потім він заявив, що вважає, що "Україні варто капітулювати", "війною керує Захід", "українські артисти, які виступають на благодійних концертах та волонтерять – нацисти", а "ЗСУ – селяни".

Після цього його дружина Єлизавета оголосила про розлучення з одіозним продюсером та заборонила йому підходити до їхньої маленької доньки.

Декілька днів тому Бардаш заявив у своєму Telеgram-каналі, що на нього "оголосили полювання і він іде в тишу". "Як тільки буду в безпеці, з'явлюся. Моліться за Україну, за її ошуканих людей", – заявив пропагандист.

Також Юра випустив абсурдний трек POZICIYA. У ній йдеться про якусь заборону розмовляти російською на сході України, вісім років Донбасу та образи президента Зеленського: "Вова, ты болен, по лицу же видно – ты торчишь, гундосишь под нос и мычишь".

Розстріл поліцейського патруля: Стало відомо, скільки зброї було в авто військових, що вчинили вбивство

вівторок, 23 квітень 2024, 9:32

Він зазначив, що усю зброю зловмисники викинули у водойму. . Рихлюк уточнив, набої мали калібр 5,45, а на місці події ще працюють слідчі. . Зі слів підозрюваних, вони везли боєприпаси у свій будинок на території області. . Також Рихлюк додав, що ...

Спадок Володимира Мономаха: Після дуже довгої реставрації в Києві відкрили для відвідування одну з найстаріших церков України

вівторок, 23 квітень 2024, 9:23

У Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" відкрилася для відвідування церква Спаса на Берестові. Це одна з найдавніших християнських пам'яток Києва датована початком кінцем XI - початком XII століття. Кошти на будівництво храму надав знаменит...