Скандального главу "Укрзалізниці" позбавлять крісла і відправлять під суд

Причина звільнення керівника УЗ у тому, що компанія приділяла пасажирській складовій дуже мало уваги, внаслідок чого пасажири отримували послуги вкрай низької якості.

Голову Укрзалізниці Євгена Кравцова, який відомий зарплатою у 9,7 млн грн за 2018 рік, а зараз є фігурантом кримінальної справи про зловживання службовим становищем, знімуть з посади найближчими тижнями, передають Патріоти України.

У Кабміні кажуть: менеджера б уже звільнили, але цього не дозволяє процедура. За словами міністра інфраструктури Владислава Криклія, цим питанням зараз займається наглядова рада компанії. "Я розраховую, що рішення з цього питання буде протягом декількох тижнів. Тому що це процедура, яка потребує рішення наглядової ради", - зазначив він.

За словами Криклія, наглядова рада Укрзалізниці проводить серію засідань з цього питання. "Якби це було моїм особистим рішенняя, то я б уже підписав заяву на звільнення. Але процедура інша", - заявив Криклій.

Причина звільнення керівника УЗ, за словами міністра у тому, що компанія приділяла пасажирській складовій дуже мало уваги, внаслідок чого пасажири отримували послуги вкрай низької якості. "Тому ми найближчим часом будемо міняти керівництво Укрзалізниці", - заявив міністр. Він додав, що поки не знає про претендентів на посаду нового голови УЗ.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...