Скандальний боксер Ф’юрі протролив українців після поразки від англійців на Євро, порівнявши зі своїм побиттям Кличка

Тайсон Ф'юрі висміяв збірну України за мотивами нищівної поразки від Англії

Боксер Тайсон Ф’юрі, який готується до третього поєдинку з Деонтеєм Уайлдером за пасок WBC, після перемоги Англії над Україною в чвертьфіналі чемпіонату Європи з футболу, згадав свою перемогу над Володимиром Кличком майже шість років тому, зазначають Патріоти України.

«Я не бачив такого побиття України з листопада 2015 року в Дюссельдорфі», – написав скандальний Ф'юрі в своєму «твіттері».

Вже відомі всі півфіналісти Євро-2020. У перший ігровий день 1/4 фіналу Євро-2020 збірна Іспанії не без зусиль здолала Швейцарію в серії післяматчевих пенальті (1:1, 3:1), а збірна Італії переграла національну команду Бельгії (2:1).

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...