"Брехати мені немає ніякого сенсу": Скандальний екснардеп Крючков з'явився п'яним на засідання суду (відео)

Колишній народний депутат Дмитро Крючков з'явився п’яним на засідання суду. Учасник кримінального провадження щодо розкрадань бюджетних коштів в межах компанії "Енергомережа" зізнався, що напередодні вживав спиртне, але водночас заперечував сп’яніння. Про це розповіли свідки події в залі Вищого антикорупційного суду, передають Патріоти України.

Так, судді одразу помітили, що екснардеп поводиться дивно: він ледве пересувався і міг стояти на ногах. На запитання, що з ним, Крючков заявив, що "вчора було день народження у когось" (насправді ж, у нього самого, 10 червня йому виповнилося 43 роки. – Ред.). "Ні, таке відчуття, що залишилися ще залишки алкоголю, брехати мені немає ніякого сенсу", – сказав він.

Нагадаємо: Дмитро Крючков у Верховній Раді V скликання засідав у комітеті з питань паливно-енергетичного комплексу. ПрАТ "Холдингова компанія "Енергомережа" він очолював із 2014 року. Вже у 2015-му обласні енергопостачальні підприємства, які перебували в управлінні Фонду державного майна, уклали з нею договір щодо переуступки боргів великих фірм-споживачів послуг. Внаслідок цього компанія під керівництвом Крючкова отримала на свої рахунки кошти підприємств для розрахунків із обленерго і перевела їх приватним особам та компаніям. Через це держава зазнала збитків на мільйони доларів.

Джерело: Обозреватель

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно