Скандальний гендиректор КБ "Південне" виписав собі премію на вражаючу суму

У лютому 2016 року за рекомендацією Держфінінспекції Дегтярьов був звільнений з посади за "допущені порушення фінансового законодавства", але незабаром поновився на посаді.

Олександр Дегтярьов. Фото: Ліга.нет.

Гендиректор конструкторського бюро "Південне" Олександр Дегтярьов виписав собі премію більше ніж на 600 тисяч гривень. Він уточнив декларацію про доходи, де вказав, що 23 грудня отримав 608 696 грн, передають Патріоти України.

При цьому в 2018 році він отримав понад 5,5 млн грн зарплати. Дегтярьов є одним з найбільш високооплачуваних глав держпідприємств. У лютому 2016 року за рекомендацією Держфінінспекції Дегтярьов був звільнений з посади за "допущені порушення фінансового законодавства". Однак незабаром він зумів відновився на посаді глави КБ.


Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...