Скандальний нардеп "Юзік" відзначився автохамством на місці трагедії в Одесі (відео)

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Юрій Корявченков, відомий як "Юзік" зі студії "Квартал 95", вдень 9 грудня тимчасово заблокував роботи з розчищення будівлі згорілого одеського коледжу і пошуку зниклих людей під завалами. Випадок автохамства стався навпроти в'їзду на територію розчищення завалів на вул. Троїцької в Одесі, передають Патріоти України.

Нардеп покинув свій елітний позашляховик Toyota прямо посеред перехрестя і пішов. Відповідне відео розміщено у Facebook одеського "7 каналу". Таким чином він заблокував проїзд, в результаті чого до місця трагедії не могли проїхати пожежні машини.

Поведінка депутата викликала обурення в мережі: "Дотримання законів народом починається з дотримання закону особами, які його приймають", "Взагалі охр*нівшій перець. Тільки його тут не вистачало", "А чого він взагалі туди поперся, пропіаритися на горі?", "Сенс його приїзду? Подивитися, намалюватися?","Дорвалися до влади і можна порушувати?","Просто немає слів", "Ось вони, народні обранці, клали на всіх", – обурювалися одесити в коментарях до відео.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...