Скандальний подарунок голови патрульної поліції Львівщини дівчині на Mercedes: Спливли цікаві подробиці щодо "перепустки"

Перепустка на проїзд у центр Львова, яку очільник патрульної поліції області подарував своїй дівчині, виявилась недійсною. Про це повідомили у Львівській міській раді, передають Патріоти України.

Очільниця ЛКП "Ратуша-сервіс" Ірина Тихоліз, яка видає такі перепустки, заявила, що документ цього зразка вважається недійсним від березня 2021 року, оскільки Львівська міська рада змінила дизайн перепусток.

"Перепустки такого зразка, як та, що нібито була на відео, давали право разового проїзду, і видавалася для проїзду делегацій, службової техніки, наприклад, при проведенні реставраційних робіт тощо. Вона могла діяти протягом трьох місяців, щоб не оформляти постійно разові заїзди для категорії Д. На сьогодні, вже два роки, діють перепустки нового зразка", - заявили у міській раді.

Також Ірина Тихоліз пообіцяла провести службове розслідування щодо ролику, де керівник патрульної поліції Львівщини дарує своїй дівчині перепустку для проїзду в центральну частину Львова.

"Також, крім наявності перепустки, щоб мати змогу заїзду в пішохідну зону центральної частини міста, транспортний засіб має бути внесений в електронну базу даних. Якщо вийшов термін дії перепуски, то вона зникає з бази даних", - сказала очільниця комунального підприємства.

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...