Скандали не завада? Українська легкоатлетка Магучіх знову сфотографувалася з росіянкою Ласіцкене (фото)

У мережі з'явилася нова спільна фотографія української легкоатлетки Ярослави Магучіх та її російської колеги Марії Ласіцкене. Знімок був зроблений після етапу Діамантової ліги в Цюріху, передають Патріоти України.

Публікацію з цим кадром виклала австралійська стрибунка у висоту Елінор Паттерсон на своїй сторінці в Instagram. На фото спортсменки стоять не на подіумі, без прапорів, але Ласіцкене обіймає Магучіх за плече.

Відзначимо, що крім трьох вищезгаданих легкоатлеток на знімку можна побачити ще одну українку Ірину Геращенко і австралійку Ніколу Макдермотт. У підписі до посту Паттерсон подякувала організаторам змагань і привітала своїх колег із закінченням сезону.

На етапі Діамантової ліги в Цюріху Магучіх драматично втратила перше місце. Ласіцкене перевершила її результат у своїй останній спробі. Нагадаємо, що на Олімпіаді в Токіо розгорівся скандал через спільну фотографію української та російської спортсменок. Наша співвітчизниця виборола "бронзу", а її головна суперниця – "золото".

Після церемонії нагородження вони знялися в обнімку з прапорами України та Олімпійського комітету Росії (ОКР).

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...