Скарб у гаманці: "Містичну" 100-гривневу купюру можна продати за 5 тисяч (фото)

В Україні купюру номіналом у 100 гривень можна продати за чималу суму - 5 тисяч гривень. І справа вся в унікальному "містичному" номері банкноти. Такий незвичайний лот з'явився на сайті, де можна виставити на продаж різні предмети старовини, повідомляють Патріоти України.

Кожна купюра, яку друкують для грошового обороту має свій код: серію і номер. А на цих 100 гривнях він складається з шісток: YX 6666666. Продавець з Вінницької області просить за такі гроші в 50 разів більше.

Справжні боністи - колекціонери купюр - завжди перевіряють свої гаманці. Хто знає, який скарб там може бути прихований.

За банкноти з унікальними номерами дають великі гроші

Незвичайний номер купюри - знахідка для колекціонера. До прикладу, це можуть цифри в порядку зростання або убування - від одного до десяти. Або ж повторення цифр, як у випадку описаному вище. А гроші, на яких цифри читаються однаково зліва і справа боністи називають "радарами" і коштують вони чимало.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...