Скасували відразу 36 рейсів: Один з найбільших аеропортів Японії був заблокований через... ножиці

У Японії роботу аеропорту заблокували ножиці, які вкрали. Крадіжка відбулася у магазині поруч з виходом на посадку. Про це пише ВВС, передають Патріоти України.

Доки тривали пошуки зниклого товару, в аеропорту утворилися великі черги, оскільки пасажири були змушені повторно проходити перевірку на безпеку. Як наслідок – довелося скасувати 36 рейсів та відкласти ще 201 політ.

Чимало пасажирів саме поверталися після щорічного японського свята Бон. Однак після скасування рейсів їм довелося чекати на наступний літак.

Після цього інциденту Міністерство землі, інфраструктури, транспорту і туризму звернулося до аеропортів префектури Хоккайдо, де і розташоване летовище Шін-Чітосе, з проханням розслідувати причину інциденту та запобігти подібним випадкам.

Доля ножиць виявилася цікавою. Вони зникли в суботу, 17 серпня, а знайшли їх наступного дня, 18 серпня. Користувачі соцмереж високо оцінили реакцію аеропорту на інцидент. Чимало з них заявили, що це підтвердило їхню впевненість у безпеці польотів в Японії.

Скасували відразу 36 рейсів: Один з найбільших аеропортів Японії був заблокований через... ножиці

вівторок, 20 серпень 2024, 19:51

У Японії роботу аеропорту заблокували ножиці, які вкрали. Крадіжка відбулася у магазині поруч з виходом на посадку. Про це пише ВВС, передають Патріоти України. Доки тривали пошуки зниклого товару, в аеропорту утворилися великі черги, оскільки пасажири...

Частина пенсіонерів отримає додаткові виплати до Дня Незалежності: Кого стосується

вівторок, 20 серпень 2024, 19:20

Українці разом із пенсією в серпні отримають одноразову грошову допомогу до Дня Незалежності. Йдеться про 471 тис. пенсіонерів. Про це повідомив Пенсійний фонд України, передають Патріоти України. Як вказали у ПФУ, пенсіонери, які мають право на виплат...