"Сказали чекати": Московські "мобіки" поскаржилися, що їм не дають зброю і техніку - за три місяці жодної одиниці

Мобілізовані росіяни продовжують скаржитися, що їх кидають без нічого на передову. Черговий окупант нарікає, що три місяці перебуває на фронті без зброї та техніки. Про це повідомив Telegram-канал "Досье Шпиона", який належить співробітнику однієї зі спеціальних служб, передають Патріоти України.

Підрозділ, який був повністю сформований із мобілізованих військовослужбовців із Москви та Московської області, перебуває на Запорізькому напрямку. За словами окупанта, призвали його у жовтні й без будь-яких навчань відправили на війну.

"Нас перекинули на південь, недалеко від Мелітополя. Розселили та сказали "чекати". Півтора місяця нас там тримали. Дали нам якісь сараї під охорону, назвали їх "важливими об'єктами", і все. Просто гаяли час хто як міг. Думали, що так уся служба пройде, і в підсумку повернемося назад до МСК", – наголосив він.

Але після цього, за словами військового путінської армії, їх вирішили відправити прямо на передову в бій. При цьому в підрозділі немає жодного "мобіка" з бойовим досвідом.

"Усі ми мобілізовані, всі до єдиного, включно з нашими офіцерами й начальством. Найдосвідченіші з нас – це списані років 15 тому майори, коротше, вони з нами на одному рівні. Ну це ще пів біди, тут таке місце чарівне, що захочеш вижити – швидко навчишся всьому", – зазначив він.

"А ось реальна біда в тому, що ми тут фактично вже третій місяць, і за цей час нам не дали жодної одиниці військової техніки. Взагалі. За два місяці поневірянь нам із панського плеча дісталося кілька гармат. Тільки, бл*дь, возити їх нам нічим!!! Ні тягачів, ні просто КамАЗа якогось нам не знайшли", – бідкається окупант.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...