"Сказали, що народилася у сорочці": Старша донька Олі Полякової потрапила до лікарні

Донька української співачки Олі Полякової - Марія – налякала своїх прихильників. 18-річна блогерка поділилася, що потрапила до лікарні, передають Патріоти України.

В Instagram-stories Маша опублікувала відео, де лежить на лікарняному ліжку. Як розповіла донька Полякової, у лікарні вона перебувала п'ять днів, нині медики відпустили її додому.

Марія не стала вдаватися у подробиці та розповідати, що саме з нею трапилося. Утім, юна блогерка натякнула, що це було щось серйозне, адже лікарі зазначили, що вона "народилася у сорочці".

"Мене протримали у лікарні п'ять днів, випустили і сказали, що я народилася у сорочці. Все, їду додому", - поділилася Маша. Нагадаємо, нині доньки Олі Полякової перебувають у Великій Британії, де вони живуть та навчаються. 18-річній Маші часом намагаються через це дорікнути та присоромити її у соцмережах. Юна блогерка не відповідає хейтерам, а от Оля Полякова не стала це терпіти та відповіла на критику в бік її старшої доньки.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...