"Сказали, що не хочуть нас тут більше бачити": Українців виселили з готелю в Греції через прапори

Працівники готелю без попередження зняли прапори з балконів, відкривши номера своїм ключем, поки постояльців не було в номері.

Українські туристи потрапили в чергову скандальну історію. У Греції з готелю раніше терміну виселили групу українських дітей, які перебували там на відпочинку, за синьо-жовті прапори на балконах їх кімнат, які нібито порушують закони країни і заважають відпочинку інших відпочиваючих. Крім того, представник туроператора влаштував публічний скандал, а керівництво готелю попередило, що більше не хоче бачити українців у себе в гостях. Про це в Facebook повідомила власниця дитячого табору Наталія Подоляк, передають Патріоти України.
За її словами, вона 9 років керує дитячим сімейним табором. Чотири роки поспіль її підопічні відпочивали в Греції, в цьому році їх поселили в новий готель. «Наш табір був помітний: емоційні діти, організовані, дотримувалися всюди правил, дбали і займалися один одним, зайняті цікавими майстер-класами, іграми. Було так весело і захоплююче, що жителі готелю постійно цікавилися, хто ми, звідки і як можна потрапити в наш Клуб "Я Да Вінчі"! Після приїзду, як завжди, ми з гордістю на своїх балконах вивісили наші прапори! Діти з гордістю говорили, що ми - українці і вільно з усіма жителями готелю і персоналом спілкувалися англійською!», - пише жінка.
За її словами, після 10 днів відпочинку, хтось із жителів поскаржився, що українські прапори ображають їх гідність. Поки група була на екскурсії, персонал готелю, за вказівкою директора, взяв ключі від номерів і зняв всі прапори.
Під час розглядів жінку спочатку звинуватили, що вона порушила закон Греції. Потім дізнавшись, що вона знає, що таких законів немає, їй сказали, що порушені правила приватного готелю. Ображена українка попросила телефон поліції, але дзвонити і скаржитися не стала.
«Через пару годин мене покликали до телефону і сказали, що директор готелю виганяє мене разом з усіма дітьми на вулицю (нам до кінця відпочинку залишалося дві доби), але поверне гроші за останню добу ... Ми вирішили ніяких кардинальних дій не робити, тому що не на своїй землі і повністю незахищені, адже персонал з директором готелю були в тісному союзі з представниками туроператора Mouzenidis Travel (які і робили всі ці беззаконні дії)», - пише Подоляк.
Тільки цим перебування українських дітей в Греції не закінчилося. Напередодні від'їзду ввечері приїхав розібратися з керівником групи представник туроператора на ім'я Спартак. «Були знову загрози виселення, виправдовування дій персоналу готелю, звинувачення в тому, що я їм погрожувала поліцією, в політичній агресії і порушенні спокою інших відпочиваючих. На питання, за яким правом вони зняли прапори, отримала відповідь: «Тому що іншим туристам неприємно їх бачити», - додає Подоляк.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...