Сказали, що стоянка буде довгою: У Львові поїзд поїхав без пасажирів

Невдовзі після того, як літак авіакомпанії МАУ забув у аеропорту пасажирів і полетів, у схожу ситуацію потрапили люди, які їхали потягом сполученням Івано-Франківськ — Київ. На історію однієї з відсталих від поїзда у Львові звернув увагу журналіст Олександр Рудоманов, який раніше працював в "Укрзалізниці", передають Патріоти України.

«У Львові спочатку повідомили продовжену стоянку поїзду 749, але потім потяг вирушив вчасно. Мав чекати причіпні вагони з Відня, але все перегралося. Пасажири не знають, що робити», — пише журналіст, викладаючи у мережу скрін «крику про допомогу «пасажирки.

Втім, це далеко не кінець історії — Катерина продовжила публікувати звіти про ситуацію, сказавши, що люди в шоці: «Чергова домовилася з Києвом, що там черговий забере наші речі. Записали наші номери вагонів і місця. І все! Ні телефонів, ні паспортних даних. Тобто, приїжджає поїзд до Києва і підходьте, люди, розбирайте ось це ось все». За її словами, пасажирам запропонували проїхатися в … кабіні водія іншого поїзду.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...