"Сказали, що вони слуги Божі": Чоловік розповів про несподівану зустріч із прибульцями

Чоловік стверджує, що мав близьку зустріч із двома гуманоїдними прибульцями, які стверджували, що були послані Богом – але бачити їх міг лише він. Анонім звернувся на Reddit, щоб детально описати свій досвід, який стався 2009-го, коли йому було 19 років, передають Патріоти України.

Дивна зустріч відбулася, коли він вийшов за продуктами і зупинився на пішохідному переході. Зупинившись, чоловік вперше побачив, як він стверджує, двох "голомозих гуманоїдів" – але фізично їх там не було, оскільки він міг бачити їх лише у відображенні вікна автомобіля, що зупинився перед ним.

Побачивши їх, але повернувшись до своєї квартири, він почув те, що описує як "дивний гул", перш ніж голос заговорив до нього і сказав: "Ми слуги Божі".

"Почувши телепатичний голос, ви відчуваєте шок – він запускає інстинкт виживання. Я вивчив шість мов і займаюся кодуванням сім років, тому я розробив метод, щоб перевірити цей голос. Я перемикав мови внутрішньо, щоб побачити, як голос відреагує. Вражаюче, що він розмовляв німецькою вільніше, ніж я вивчив за три роки, виявляв схильність до англійської та боровся з місцевим сленгом. Наша розмова охоплювала різні теми, хоча вони починалися з релігійного вступу, це не було пов'язано з жодною відомою формою християнства. Вони здійснювали контроль над нашою реальністю. Вони познайомили мене з концепцією, яку вони називали "контроль думок". Програма починалася із золотого кола, яке, здавалося, горіло в моїй сітківці без будь-якого видимого джерела світла, а потім починався потік найяскравішого сну в стані повного неспання – як 4K-відео, що транслювалося просто в мій мозок".

Далі він стверджував, що пара навчила його змінювати свій внутрішній монолог, але весь досвід був зроблений телепатично. Однак після глибоких сеансів з прибульцями хлопець врешті-решт заснув, чого він не пам'ятає, а прокинувшись, виявив, що двоє голомозих іншопланетян зникли.

Він додав: "Наступні дні я був виснажений. Споживання калорій моїм мозком значно зросло, і я ледве міг піднятися з ліжка перші декілька днів. З часом я цілком звик до цього нового способу мислення".

Вручатимуть навіть обмежено придатним? Які зміни чекають на українців з 18 травня

вівторок, 30 квітень 2024, 10:30

Новий закон про мобілізацію в Україні набирає чинності з 18 травня, і в ньому дійсно будуть положення, про які попереджають юристи - зокрема, про те, що повістки зможуть "виписувати на коліні". Про це йдеться в матеріалі "РБК-Україна", передають Патрі...

Один із загиблих у Німеччині українців був бійцем 81-ї аеромобільної бригади: Нові подробиці

вівторок, 30 квітень 2024, 10:28

Стало відомо, що один із загиблих у Німеччині українців був бійцем 122-го аеромобільного батальйону 81-ї окремої аеромобільної Слобожанської бригади Збройних сил України. Його імені поки не називають з етичних міркувань.Про це повідомили на сторінці Ко...