"Сказали швидко пробігтися": Зірки "Кварталу 95" висміяли окупанта Ваньку, який "без паніки" втікав із Балаклії (відео)

Зірки студії "Квартал 95" Юрій Великий та Анастасія Оруджева записали нове відео-пародію на окупанта Ваню та його дружину. Цього разу артисти потролили солдата РФ, який "без паніки" тікав з Харківської області та потрапив під вогонь ЗСУ, форсуючи Дніпро, передають Патріоти України.

Ролик опублікували на YouTube-каналі Юрія Великого. За задумом авторів, загарбник розмовляє по відеозв'язку з дружиною, яка зателефонувала йому в розпал контрнаступу ЗСУ з запитанням, чи зручно втікачу розмовляти.

"Настюнь, без паніки. Сказали спокійно, без паніки пробігтися. Думаю, скоро буду вдома. Щось в бакалії взяти тобі? Ми просто якусь Балаклію під Харковом пробігаємо", – пожартував гуморист, натякаючи на звільнення Харківської області. "Все під контролем, крім Харківської області. Ізюм будеш? От і мені Ізюм не потрібен", – додав Юрій Великий.

Після того, як зірки "Кварталу 95" пожартували над вкраденими для дружини окупанта туфлями, в яких він втікав з України, вони обіграли популярне відео з телефона справжнього загарбника, який потрапив під обстріл ЗСУ на річці Дніпро.

"Перетинаємо Дніпро. Велику-велику річку. Найвужчу її частину. Бомбили її сьогодні, аби зараз нічого не прилетіло", – повторив Великий слова окупанта, після чого спародіював його кумедний вираз обличчя та викрики після гучного удару.

Анастасія Оруджева ж зобразила не надто розумну дружину Ваньки, яка на його відчайдушні крики "Ааа!" підспівувала рядками з пісеньки про Червону Шапочку.

"Я єдиний, хто вижив на цьому понтончику. Мене контузило. Схоже, я вже далеко, підбігаю до Полтави. Й*пта, не в той бік біжу", – сказав окупант перед тим, як його впіймали українські захисники. Коли зв'язок перервався, дружина загарбника встигла прокричати, щоб він не здавався, адже "полонених на авто не міняють".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...