"Сказати, я злий - нічого не сказати": Кличко пообіцяв знайти вандалів, які пошкодили відкритий на День Києва міст

Віталій Кличко відреагував на закриття велосипедно-пішохідного мосту між аркою Дружби народів і парком "Володимирська гірка".

На пішохідному мості у Києві. Фото: Українські новини.

Мер Києва Віталій Кличко відреагував на закриття велосипедно-пішохідного мосту між аркою Дружби народів і парк "Володимирська гірка", який відкрили напередодні ввечері в подарунок киянам і у якого тріснуло скло на одному з оглядових майданчиків. Зокрема, у себе на сторінці в Facebook глава міста написав, що основна версія, яка розглядається - акт вандалізму, передають Патріоти України.

"Кілька годин тому, раптом тріснуло скло на двох фрагментах скляної підлоги. Просто так, враховуючи його товщину і характеристики, трапитися цього не могло. Основна версія, яка розглядається - акт вандалізму. Не виключено, що механічне пошкодження могло статися знизу скла(мосту). Розглядається версія того, що стріляли", - написав Кличко.

У той же час, мер Києва повідомив, що правоохоронці поінформовані про подію і з'ясовують її причини. "Сказати, що я збентежено злий- це нічого не сказати! Я знаю, що є багато недоброзичливців того, що в Києві відбуваються позитивні зміни. Але такі диверсії - це кримінал. І будуть мати жорстку відповідь. Звернувся до правоохоронних органів терміново з‘ясувати причини і дати правову оцінку тому, що трапилося", - написав він.

Про подію повідомили і на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook. "Кажуть, хулігани вночі знизу розстріляли з нарізної зброї... Нове скло на новому мосту. Все вкрилося тріщинами і павутинням, перевіряти міцність не рекомендуємо", - йдеться у дописі.


"Веде своє життя у країні, яка знищує нас": Відомий український тренер емоційно розкритикував Тимощука, який залишився в Росії

середа, 8 травень 2024, 20:54

Український футбольний тренер В’ячеслав Грозний висловив свою думку про колишнього гравця Шахтаря та збірної України Анатолія Тимощука, я кий після повномасштабного вторгнення РФ залишився працювати у Зеніті із Санкт-Петербурга. Грозний заявив, що вваж...

Українок у Львові спитали, чи треба повертати чоловіків, які зараз за кордоном (відео)

середа, 8 травень 2024, 20:14

У Львові жінок опитали, чи вважають за доцільне повертати чоловіків з-за кордону в рамках мобілізації. Про це йдеться у відео "Новини.LIVE", поширеному у мережі, передають Патріоти України. Так, одна з мешканок Львова відповіла на питання ствердно, адж...