"Сказати, що винні в усьому саме артисти, - не можна": Ігор Кондратюк несподівано підтримав Аліну Паш після перемоги в нацвідборі

Український шоумен Ігор Кондратюк підтримав співачку Аліну Паш після перемоги в нацвідборі на Євробачення-2022, передають Патріоти України.

"Виступ Аліни Паш був найпотужнішим. І, мабуть, єдиним, який може вразити на концерті Євробачення в Турині. Така була моя думка незалежно від зашкварів Аліни. Вона талановита, безумовно, актриса, трохи не від світу цього, що, по суті, як для мене, і пояснює всі ці її зашквари. Хоча трохи спекулятивним комусь здалося. Але єдиний виступ, на якому у мене навіть через комп'ютер пішли мурашки, це був її виступ", – сказав Кондратюк.

Варто відзначити, що під "зашкаварами" Ігор Кондратюк мав на увазі відвідування Аліною окупований Крим в 2015 році. "Я не знаю, як нацвідбір допустив Аліну, враховуючи те, що у неї були такі закшквари, які називаються протизаконним перетином кордону. Звичайно, це не робить їй честі, як і будь-якому українцю. Але, клянуся, Аліна Паш не єдина. Держава, яка є агресором, продовжує на три мільярди або більше торгувати з Україною. Тому сказати, що винні в цьому артисти – не можна, безумовно", – додав шоумен.

До слова, сама Аліна Паш в ексклюзивному інтерв'ю розповіла, що не порушувала закон. Вона їздила до Криму не з концертом, а на весілля українців. Також вона додала, що не гастролює в РФ. За словами Паш, вона дає концерти тільки в Україні та Європі.

Нагадаємо, Аліна Паш представить Україну на міжнародному конкурсі "Євробачення" 2022, який цього року пройде в італійському Турині.

Джерело: Обозреватель

Шалена спека чи холод? Синоптик розповіла, яким буде літо в Україні

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:40

Усі мріють про тепле та приємне літо. Давати чіткі прогнози щодо погоди влітку ще зарано. Утім, Віра Балабух, кандидатка географічних наук, завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС і ...

У Міноборони пояснили, чи повертатимуть право керувати авто після оновлення даних у ТЦК

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:31

Суд може обмежити право на керування автомобілем тим, хто намагається уникнути оновлення даних у ТЦК, але після виконання вимог законодавства це обмеження скасують. Про це розповів речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в етері телемаратон...