Сказав, що "стався раптовий конфлікт": На Черкащині син вбив і розчленував рідного батька

У Золотоноші затримали чоловіка, який жорстоко вбив свого батька. Про це повідомили у поліції Черкащини, передають Патріоти України.

Злочин стався в одному із будинків в селі Піщане. В одній із кімнат будинку правоохоронці виявили розчленоване тіло. Загиблим виявився 60-річний чоловік. "До вбивства причетний 37-річний син потерпілого. Чоловік зізнався у скоєному та розповів, що вбив свого батька під час раптового виниклого конфлікту. Після чого розчленував його тіло", - розповіли у поліції.

Зловмисника правоохоронці затримали на місці події в порядку ст. 208 КПК. Наразі затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 4 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Досудове розслідування триває.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...