Сказав, що це - його ліки: Під час авіарейсу пілот поцупив дві пляшки вина, призначені для пасажирів

Пілота літака польських авіаліній LOT відсторонили від виконання авіарейсів після того, як він украв із пасажирського візка алкогольні напої, які пропонують під час пілоту пасажирам бізнес-класу. Його ганебний вчинок було зафіксовано на відео, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє портал tvn24.pl, запис було був зроблено на борту пасажирського літака Embraer і вже кілька тижнів циркулює серед працівників авіакомпанії. На відео, яке триває кілька секунд, видно, як один з пілотів дістає з візка із їжеб та напоями для пасажирів дві пляшки, схожі на винні, ховає їх до кишені, а потім заходить у кабіну.

Тим часом другий пілот, який бачив цей момент завдяки монітору, який показує тих, хто хоче зайти до кабіни, знімав його на камеру мобільного телефона та голосно при цьому сміявся.

Тепер звинувачений у крадіжці пілот пояснює, що ці пляшки були його ліками, які потрібно було зберігати охолодженими і він буцімто скористався для цього шухлядкою у візку.

Роботодавець таким поясненням не повірив.

Як повідомив виданню директор пресслужби офісу LOT Кшиштоф Мочульскі, компанія проводить внутрішнє розслідування, на час якого від польотів відсторонені обидва герої — пілот, який поцупив вино, і той, який знімав відео.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...