"Сказав, що в США дуже кайфово": Тарас Цимбалюк різко висловився про знайомого, який виїхав за кордон під час війни

Український актор Тарас Цимбалюк різко висловився про чоловіків, які виїхали за кордон під час повномасштабного російського вторгнення. Цимбалюк у новому пості в Instagram присоромив українців, які виїхали і не допомагають Україні, передають Патріоти України.

«Люди з українським паспортом не мають права бути байдужими до війни в Україні. Тренуючись сьогодні в залі, накатав цей пост. Одразу до справи: спіймав себе на думці, що у мене, мʼяко кажучи, відпало бажання спілкуватися зі знайомими чоловіками, котрі виїхали з України і АБСОЛЮТНО нічим не допомагають рідній країні у такий п*здецовий період», — написав він.

Актор також розповів про свого знайомого, який втік до США і нічим не допомагає Україні під час війни. «На днях отримав милий відосик, де мій знайомий (сподіваюсь, не побачимось) гуляє Мангеттеном і розповідає про заклади США. Пишу, чому ти мовчиш? — „Мало підписників, толку від моїх репостів“… Кажу, зі свого сраного пособія (а вони виїхали втрьох) ніколи не кортить кілька доларів закинути на потреби армії? — „Та це ж капля в морі, і ми з малою збираємо на машину…“. Ясно… думаю, а доєднатись до якогось волонтерського руху, де можна щось повантажити і відправити до України? — „Та у мене немає часу це все шукати…і, тут, в штатах, не так все просто“ — 100 відмазок хлопця, котрий виїхав у США в кінці минулого літа. За весь цей період він писав мені кілька разів і казав: „як тут кайфово“. С*ка, багато де кайфово. Треба зараз усім напружитися, щоб знову кайфово було в Україні! В результаті: „Ок. Нічого не буду виставляти“ — шматок гівна», — поділився Цимбалюк.

Актор наголосив, що такі люди не потрібні Україні. «Таке безхребетне населення зовсім не потрібне перспективній Україні. Думаю, хай краще такі „українці“ миють посуд і обслуговують інші країни. І, звісно, сюди не повертаються! Іноді, коли робимо збори, люди присилають по 10−15 гривень… — це дуже зворушливо… я, буває, захожу на їхні сторінки… видно, можливостей — мінімум, але ця людина не шукає відмазок, а просто бере і пересилає щодня чи раз на тиждень суму, яку вона може переслати — це вчинок! Далі, буває пишуть в дірект: „Тарасе, бачили, ви там з Олійником знову щось закупили, у мене немає грошей, але є авто, можу відвезти броніки чи амуніцію, вона ж тяжка …“ або пропонують допомогу як фізичну силу… та хоча б репостити збори, котрі є надважливими на даному етапі… Треба усвідомити, щоб велась щохвилинна оборона нашої землі, велика кількість людей повинна на це працювати. Ніхто не має права сидіти склавши руки. Є маса фронтів, котрі ПОВИННІ безперервно працювати до настання перемоги. Вірю в карму, бо життя — суцільний бумеранг», — підсумував він.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...