"Скажу ворью без мата": У Росії жорстко потролили ліквідованого в Україні "вагнерівця"-вбивцю (фото)

У Саратові під час урочистого відкриття меморіальної дошки ліквідованого в Україні "вагнерівця" з числа зеків учасники заходу співали "Скажу ворью без мата", повідомляють Патріоти України.

Денис Ковирзін відбував термін в колонії суворого режиму за вбивство людини, коли його завербували у "вагнерівці". У квітні 2022 року Ковирзін був успішно ліквідований.

Також журналісти дізналися, що в минулому - ще до в'язниці - Ковирзін служив у Росгвардії і воював у Чечні. Однак російська пропаганда зробила з нього "героя-визволителя". І вже взимку влада Саратова встановила йому та ще одному окупанту Ігорю Смирнову почесну дошку в рідній школі.

Школярі з георгіївськими стрічками принесли до стіни аошики квітів і проспівали куплет з пісні "Я внук того солдата", в якій є і такі рядки: "Я брат того солдата, прошедшего Кавказ, Цхинвали отстоявшего, Пальмиру и Донбасс". "Скажу ворью без мата, - старанно виводили діти, - что вороньем кружит…"

Зізнання "того солдата" актуалізували, пише BBC: замість "Ромки і Санька" з тексту пісні хор славив "Дениса, Ігорька".

На мітингу у дворі школи виступали чиновники і міцні чоловіки в камуфляжі. Згадували "заслуги хлопців за життя", а обласний депутат, колишній спецназівець і герой Росії в краповому береті радив школярам "знати героїв в обличчя".


"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...